Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om ossHundens Hus er en hundesalong og fôr- og utstyrsbutikk for hund og katt på Steinkjer. Vi startet opp 6.oktober 2018 og synes vi har verdens beste jobb. Det er viktig for oss at kundene er fornøyd, både med produkter, men også med vår service og kunnskap. Vi elsker hunder og setter stor pris på å ha hunder i salongen eller bare i butikken for litt kos. Hos oss er alle hunder velkommen inn, enten for å prøve halsbånd, seler og dekken, eller bare for sosialiseringen sin del. 


Damene bak Hundens Hus er Linn Mari Eilertsen og Mari Oksdøl Sørmeland. Linn Mari er utdannet hundefrisør, har en bachelor i husdyrfag og er generelt en dyreelsker. Hun har vokst opp med hund og har sin egen flat/border mix maskot, Mia, som ofte er med på jobb. Hun har også to katter hjemme. Linn Mari er kreativ og nøye i sitt arbeid, og koser seg sammen med hundene.

Mari er utdannet veterinærsekretær, og er også veldig glad i hunder. Hun har holdt på med hund i 9 år, går jevnlig på kurs innen hundetrening og har også deltatt på konkurranser. Hun har en australsk kelpie som også er maskot på Hundens Hus.


I tillegg til våre tjenester i salongen tilbyr vi drop in på kloklipp. Mange synes det er slitsomt og vanskelig å klippe klør på hunden sin, fordi hunden ikke vil stå rolig eller ikke liker det. Man kan også ha vært uheldig en gang og klippet for mye. Da hjelper vi på Hundens Hus deg mer enn gjerne. Vi legger vekt på at hunden din skal ha en positiv opplevelse hos oss, og vi bruker godbiter, ros og ro som belønning. Ta kontakt på tlf 97301245 for å bestille time til din beste venn. 


Hundens Hus er samarbeidspartner med Steinkjer Hundesenter, som holder en rekke ulike kurs, treninger og temakvelder gjennom hele året. Alle som deltar på kurs hos Steinkjer Hundesenter får spesielle rabatter i butikken vår. Se mer på hjemmesiden deres: www.steinkjerhundesenter.no.


Våre åpningstider:


Mandag-tirsdag        kl. 08:00-16:00

Onsdag-torsdag       kl. 08:00-18:00

Fredag                      kl. 08:00-16:00

Lørdag                      kl. 10.00-16.00

Søndag stengtHundesalong og hundebutikk finner du i Sjøfartsgata 14, ved Plantasjen på Steinkjer.